Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Cipő NORTHWAVE FLAT TRIBE 2 FEKETE
39.590 Ft
Menny.:db

Cipő NORTHWAVE FLAT TRIBE 2 FEKETE

Méret
42
39.590 Ft
Menny.:db
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 19.
Személyes átvétel: Kerékpáros webáruházunk termékei nem egyeznek meg boltunk készletével, amennyiben termékeinket boltunkban szeretnéd átvenni válaszd a személyes átvételi lehetőséget és értesítést küldünk számodra, amint boltunkban átvehető.

Leírás

Kód 80223019-96 zöld, 80223019-89 szürke, 80223019-10 fekete
 
All Mountain Fit
 
Méretek: 37-49 • Talp: : taposó pedálhoz tervezett Gravity, kétrétegű talprendszer. Speciális, extratapadós, Michelin Gecko+ külső gumifelület és rázkódáselnyelő, könnyű, EVA belsőrész. Az agresszív gumimintázat gyaloglás közben is megfelelő kényelmet és tapadást biztosít • Felsőrész: komfortos, puha kialakítás, nagy, hálós szellőzőpanelekkel. Kopásálló gumi erősítések védenek a külső behatásoktól az orr- és sarokrészeken. A párnázott, hálós cipőnyelv magas komfortot garantál • Záródás: nyúlásmentes fűzők, gumis fűzőtartóval • Tömeg: 435 g • Igazi mindenes modell, e-bike-okhoz is, akár egész napos viseletre, kompromisszummentes tapadással és gyalogláshoz is kényelmes, flexibilis talppal.
 
 
GRAVITY
 
nw gravity michelin
 
Sokoldalúan használható, jól tapadó talp. Kétrétegű felépítés: az alsó gumiréteg a Northwave és a Michelin közösen szabadalmaztatott Gecko+ keverékből készült és utolérhetetlen tapadást biztosít minden körülmények között. A belső rész könnyű és rugalmas EVA anyagból készült, mely kiváló rázkódáselnyelő tulajdonságokkal bír. Az agresszív gumimintázat és a mérsékelt merevség gyaloglás közben is megfelelő stabilitást és kényelmet biztosít.
 
Fit
 
nw fit
 
A Northwave cipők felsőrésze több évtizedes tapasztalat és több száz lábfejforma elemzése alapján, az átlag idomokhoz igazítva Regular Fit szélességgel készül. Az extraszéles lábfejformához fejlesztették ki a Wide Fit verziót, ami országúti és MTB vonalon 1-1 modellnél elérhető opció, és a Regular Fit-hez képest 5 mm-rel szélesebb felsőrészkialakítást jelent. Az All Mountain Fit a felhasználói igényekhez igazodva a Regular Fit-hez képest 4 mm-rel szélesebb teret hagy a lábfej számára.
 
nw overview tribe 2

Olyan gyönyörű, mintha új lenne!

nw cleaning

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.