Termékek Menü

Szállítási & fizetési információk

Webáruházunkban az alábbi szállítási és fizetési módok közül választhatsz:

 

  • Személyes átvétel: a legpreferáltabb, mert nem kerül pénzébe a kiszállítás. A kerékpárját teljesen összeszerelve, személyre szabottan beállítva veheti át (kormány, üléspozíció), azonnal ki tudja próbálni, hasznos tanácsokkal láthatjuk el a használatot illetően.

 

  • Házhozszállításkor is teljesen beállítjuk a kerékpárt (fék, váltó, egyebek), azonban a sérülések elkerülése érdekében a kormányt, pedálokat, az első kereket és némely esetben a nyereg-nyeregcsövet kiszereljük, így csomagoljuk vissza a kerékpárt a gyári dobozba. Ezeket a vásárlónak kell újból behelyeznie, de ha nem sikerülne, szívesen segítünk telefonon keresztül is. 

 

Költségek:

  • Előreutalás esetén: 60.000 Ft-ig: 1000 Ft/csomag

Utaláshoz szükséges adatok
Bankszámlaszám:10400872-50526787-77561002
Kedvezményezett neve: Deme Mózes

  • Utánvétre 60.000 Ft ALATT van lehetőség, melynek összege: 1000 Ft szállítási díj plusz 500 Ft utánvételi díj csomagonként.    60.000 Ft-os összeghatár felett kizárólag előre utalásra van lehetőség és a SZÁLLÍTÁS INGYENES.           
  • Személyes átvétel esetén: 60.000 Ft-os összeghatár felett kizárólag előre utalásra van lehetőség 

 

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS vagy MPL futárszolgálattal. A termék szállítási várható szállítási idejét a termék mellett található elérhetőség/raktári állapot ismerteti, azonban ettől függetlenül minden esetben tájékoztatunk a pontos szállítási időről,

  • Külső raktáron – 48 órán belül szállítható - A termékek külső raktárban vannak, nem az üzletben, rendeld meg és az értesítést követően jöhetsz érte.
  • rendelhető – terméktől függően 5-15 nap – természetesen erről legkésőbb a rendelését követő első munkanapon informálunk! 

 

Kiszállítási idő, ha termék külső raktáron van:

·         GLS és MPL futárszolgálattal 48 órán belül, kivéve pénteki vagy ünnepnapot megelőző napon történő rendelés esetén mert akkor a következő munkanap, illetve hétvégi rendelés esetén a következő munkanaptól számítva 48 órán belül. Minden esetben legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről, illetve a személyes átvételről.

 

Kiszállítási idő, ha termék  nincs raktáron, azaz „rendelhető”:

·         a rendelést követően azonnal felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal, és meggyőződünk a termék elérhetőségéről.  

·         legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

·         a termék pontos szállítási határidejéről 2 napos pontossággal e-mailben értesítünk.