Termékek Menü

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek Mózes Műhelyében!

 

Mózes Műhelye komplex kerékpár szolgáltatást kínál. Vállalkozásom foglalkozik: kerékpárok szervizelésével, építésével, (új és használt) árusításával, kölcsönzéssel és kerékpáros túrák szervezésével.

A vállalkozás 2014-ben alapult, bár a kerékpárszerelői tapasztalat bő egy évtizedre vezethető vissza.

Fő célom sokakkal megszerettetni a kerékpározást. Higgyék el, sokan nem tudják kezelni a váltót, vagy már elállítódott a fék-váltó, lötyögnek a csapágyak a sokszorosan elmulasztott szervizelés miatt, vagy szimplán nem megfelelő minőségű, méretű kerékpárt hajtanak. Ezek bármelyike rontja a komfortérzetet. De itt van erre megoldás!

2015-ben bővült a paletta a kerékpártúra szervezéssel, melyet nagy örömmel végzek! Gyönyörű helyekre kalauzolom el azokat, akik a túráimra jelentkeznek. Síkvidéki és hegyi túrák is megtalálhatóak a kínálatban.

2016-ban új szolgáltatásként kerékpár webáruház indult, melyben Új kerékpárokat, alkatrészeket, kiegészítőket, ruházatot lehet vásárolni. Igyekszem kiváló minőséget kínálni megfizethető áron, ezért kerültek bele a webáruház kínálatába az AUTHOR és a KELLY'S kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők. A kínálat folyamatosan bővül, ezért érdemes figyelemmel kísérni. Ha nem találod, amit keresel, kérdezz, ha tudom, beszerzem (pl. másik márka). Felhívom a figyelmet, hogy a webshopos árak kizárólag a webshopon keresztül elektronikusan megrendelt termékekre vonatkoznak, bizonyos termékeknél az üzletben magasabb árak előfordulhatnak!

 

JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK, REMÉLEM HAMAROSAN SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZUNK!

 

Deme Mózes