Termékek Menü

KTM City Fun Rózsaszínesítve, felújítva magas hölgynek

Ár:
100.000 Ft
Gyártó: Mózes Műhelye által Felújított Kerékpár
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 3003
Cikkszám: 3003
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

KTM City Fun női 28-as trekking, vagy városi kerékpár gyönyörűen újrafényezve ( szinterezve ), rengeteg új alkatrésszel újjáépítve eladó.

Új gumik, Új Selle Rolyal fehér nyereg, új fehér sárvédők, fehérre szinterezett kormány és kormányszár, Új alu kitámasztó, Új rózsaszín markolat, Új Kelly csengő, melynek van hangja és csinos is.
Új 3X7-es Shimano fékvátókar, Új fehér bovdenezés rozsdamentes acél bovdenekkel, Új sor, Új lánc, Shimano Deore LX váltórendszer és jó minőségű alumínium hajtómű teszi teljessé az amúgy is csodálatos képet.

Már megvan az első szerelme, egy 4 éves kislány elsírta magát az édesanyjának, hogy neki ez kell. Toltam rajta pár métert és nagyon boldog volt. Szóval, már van rá érdeklődő, de még nőnie kell. :)
170 cm magasság feletti hölgyeménynek ideális választás!

Ára: 100000Ft


A kerékpár rendbe van téve, mindene be van állítva, amely csapágyak igényelték, azokat szétszedtük, kitisztítottuk újrazsíroztuk, valamint amit kellett kicseréltünk.

A kerékpárra 2 hónap szervizgaranciát adunk, ami azt jelenti, hogy bármije elállítódik, tönkremegy, 2 hónapon belül, ha elhozod, megjavítjuk, és munkadíjat nem kell fizetned érte, csak az esetleges alkatrész árát.

Érdeklődni telefonon, átvenni személyesen lehet Mózes Műhelyében!

Többi eladó kerékpáromat itt is megtekintheted:
http://www.mozesmuhelye.hu/
Sőt, ha szeretnéd a kerékpárodat biztonságban tudni, kattints ide: http://www.mozesmuhelye.hu/alkatreszek_456/bikesafe_regisztracio


Üdvözlettel:

Mózes Műhelye
06702725382 Előzetes telefonos egyeztetés szükséges.
1115 Bp, Csóka utca 3/A
H-P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00