Termékek Menü

Szentendre, Skanzen kerékpáros túra 2017. április 15.

Meghirdetésre kerül ez a szuper kerékpártúránk! A szentendrei Skanzenbe tekerünk el 2017. április 15-án, szombaton. A skanzen más néven a Szabadtéri Néprajzi Múzeum, ahol különböző tájegységekre jellemző építészeti stílusokat tekinthetünk meg. Nagyon hangulatos szép hely, érdemes eljönni.
 

Kiknek ajánljuk?!  Mindenkinek, aki szeret kerékpározni! Könnyű túra, ugyanis TÖBB TÁV közül lehet választani, csak a Skanzen előtti néhány száz méteres szakaszon van egy enyhe emelkedő.

 

Találkozó: 8:30-kor a Batthyány téren.
12 óra körül érkezünk a Skanzenbe.
A program ára: 7200 Ft, (diák 25 éves korig: 6200 FT) mely tartalmazza:

  • belépőt a skanzenbe
  • 1 étkezést, két féle menüből lehet választani előzetesen a jelentkezéskor, mert előre megrendeljük az étkezést: Gulyásleves és vargabéles, vagy Csülkös bableves és vargabéles
  • a szervezés, lebonyolítás, túravezetés árát
  • gyorsszervizt (a túra során váratlanul jelentkező meghibásodások esetén, pl. defekt) anyagköltség nélkül.

Jelentkezés: 2000 Ft előleg befizetésével 2017. április 7-ig! (Átutalással, vagy személyesen fizetendő)

Étkezés: A skanzen területén található Jászárokszállási Fogadóban.

Ételallergiát jelentkezéseddel egy időben jelezd!


Visszaút: akinek elég volt a tekerés, tud jönni hévvel: a saját jegyen (350 Ft), bérleten kívül környéki jegy (250 Ft) váltandó, plusz a kerékpár szállításáért egy vonaljegy 350 Ft-ért vagy kerékpárbérlet 540 Ft-ért. 950 Ft a hazaút azoknak, akiknek nincs bkv bérlete.

Táv: 5-32-60 km, attól függően, mennyit bírsz tekerni, ugyanis lehetőség van hévvel oda vagy vissza, vagy oda-vissza közlekedni. Annak, aki rendszeres mozgásban van, heti szinten legalább kétszer sportol, meg se kottyan a 60 km, ugyanis nem egybe tekerjük és nem versenytempóban.Felszerelés: Mivel lakott területen és kerékpárúton kívül is tekerünk egy picit, hozzatok sárga fényvisszaverő mellényt! Sisak használata ajánlott!

Kötelező KRESZ felszerelés itt található, ellenőrizd, hogy megfelel-e neki a kerékpárod, mert nem lenne jó, ha a rend őrei emiatt megbüntetnének:

http://www.mozesmuhelye.hu/kresz-eloirasok-kerekparosoknak


A TÚRÁN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, megbízható, karbantartott kerékpárral induljatok útnak! Ha nincs megfelelő állapotban a kerékpárod, hozd el a műhelyembe IDŐBEN, a 10 éve nem használt garázs mélyéről előtúrt kétkerekű veszélyes lehet.

Ha nincsen kerékpárod, bérelhetsz a műhelyemben 2000 Ft-ért a túra idejére.

Gyertek minél többen, nem bánjátok meg, szuper lesz!

AZ ÉLMÉNY GARANTÁLT, BRINGÁRA FEL!


Üdvözlettel:
Deme Mózes
 

Elérhetőségek:

Deme Mózes: 06702725382

Mózes Műhelye kerékpárszerviz és üzlet: 1115 Budapest, Csóka utca 3/A

mozesmuhelye@gmail.com 

http://mozesmuhelye.hu/ és https://www.facebook.com/mozesmuhelye