Termékek Menü

Kamaraerdei Kerékpár Vezetési Tréning 2017. március 25.

Kamaraerdei Kerékpár Vezetési Tréning 2017. március 25.

 

Te is szeretnél biztonságosabban kerékpározni? Gondot okoz a padkára fel/le mászás? Szeretnéd magabiztosabban bevenni a kanyarokat, és átmenni az úthibákon?

 

Ebben segít Mózes Műhelye által szervezett Kerékpár Vezetési Tréning! Az edzést jómagam Deme Mózes (kerékpártúra szervező) és a rengeteg eredményt elérő Cross Country kerékpáros versenyző Gérnyi Balázs fogja tartani.

 

Helyszín:             Kamaraerdő

Találkozó:           2017. március 25-én 8:30-kor, a 41-es villamos Kamaraerdei végállomásán.

 

Ízelítő a programból:

- Bemelegítés

- Helyes fékezés és váltás gyakorlása

- Ügyességi pálya, ügyességi gyakorlatok, testsúly áthelyezések megfelelő végrehajtása

- Ebédelni átmegyünk (13 óra körül) a kedvenc vendéglőnkbe és elfogyasztjuk a Budafoki Bőségtálat, amiben van: (fokhagymás csirkemell, natúr pulykamell, rántott karaj, barackkal töltött pulykamell, szezámmagos rántott csirkemáj, vegyes köret)

- levezetésnek van több alternatív útvonal ajánlatom, melyet ott és akkor fogunk eldönteni erőnlét és kedv függvényében.

 

Mikor ne jöjjek?

Ha olyan csúcs szuper bringás vagy, hogy mindent tudsz a helyes bringázásról… Vagy, ha azt mondod: „Felesleges ez nekem, tudok én bringázni, megtanultam az oviban!”

Miért jöjjek?

Mert szeretnék jól biciklizni, lehet, hogy lehet ugyanakkora vagy kisebb energia befektetéssel hatékonyabban tekerni? Olyan jó lenne, ha nem kéne gondolkoznom, hogyan váltsak, vagy fékezzek. Szeretném határozottabban venni az akadályokat.

 

Milyen kerékpárral jöhetek?

Mindenképp szélesebb kerekű MTB típusú kerékpár a nyerő, vékonyabb kerékkel csak bajlódni fogsz. Ha nincs ilyen kerékpárod, NE MONDD: NEM JÖVÖK! Ebben az esetben bérelj Mózes Műhelyéből 2000 Ft-ért erre az alkalomra.

Meddig tart a program?

A levezető tekerés végeztével 16-17-óráig.

 

Jelentkezés:

Március 17. péntekig 1000 Ft ELŐLEG befizetésével, melyet személyesen vagy átutalással fizethetsz. A fennmaradó 3500 Ft Kamaraerdőben a találkozókor fizetendő.

Bankszámlaszám:

10400872-50526787-77561002

Közlemény: Neved és Kerékpár Vezetési Tréning

Cím: 1115 Budapest, Csóka u 3/A                                                                                                          H-P: 10-18

 

AZ ESEMÉNYEN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, megbízható, karbantartott kerékpárral induljatok útnak! Ha nincs megfelelő állapotban a kerékpárod, hozd el a műhelyembe IDŐBEN, a 10 éve nem használt garázs mélyéről előtúrt kétkerekű veszélyes lehet.

Ha nincsen kerékpárod, bérelhetsz a műhelyemben 2000 Ft-ért az esemény idejére.

 


Gyertek minél többen, nem bánjátok meg, HASZNOS és SZUPER lesz!

 

 

Üdvözlettel:
Deme Mózes
 

Elérhetőségek:

Deme Mózes: 06702725382

Mózes Műhelye kerékpárszerviz és üzlet: 1115 Budapest, Csóka utca 3/A

mozesmuhelye@gmail.com 

http://mozesmuhelye.hu/ és https://www.facebook.com/mozesmuhelye