Termékek Menü

Járhatsz rosszabbul annál, mintha ellopják a bringádat?

 

Járhatsz rosszabbul annál, mintha ellopják a bringádat?

 

IGEN: Ha esélyt sem adtál magadnak arra, hogy visszakaphasd! BikeSafe regisztráció Mózes Műhelyében!
Magyarországon több mint 10.000 kerékpárt lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan, így sosem kerül meg. Néhány lopott kerékpár minden évben megkerül, de nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket. 
Fontos, hogy Te ne járj így ezért:

 

Mentsd a bringádat!

 

Regisztráltasd kerékpárodat a Bikesafe adatbázisba, amelyhez a rendőrség is azonnal hozzáfér! 
Az adatbázist Bikesafe Alapítványa működteti, a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztették és alakították ki, országos hozzáférést biztosítva minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja adataidat, 1992 óta működő közbiztonsági Alapítvány pedig garantálja, hogy adataidat semmilyen reklámcélra nem adjuk ki és nem használjuk fel. Mózes Műhelyében a regisztráció egyszeri díja 1990.- forint.

 

Mentsd a fontos adatokat!

 

A nyilvántartást úgy alakították ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt kénytelen legyél rögzíteni, ami később felderítés vagy azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és sok apró tippel segítséget nyújtunk ahhoz, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a bringád!

 

Igazoljuk, hogy a Tiéd!

 

Kerékpárod és személyes adataid rögzítése azért is fontos, mivel hazánkban jelenleg a kerékpároknak semmilyen nyilvántartása nincsen. Azzal, hogy a BikeSafe adatbázisba nyilvántartásba vesszük, igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a kerékpár a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani.

 

Lopás jelzése egy gombnyomással!

 

Regisztrált kerékpárod ellopása esetén, a BikeSafe oldalán azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat, melynek következtében a kerékpár adatai és fényképe nyilvánossá válik, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a kerékpárod adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül, a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható Neked.

Lopott kerékpár figyelés

Az ellopott kerékpárokat gyakran az interneten hirdetik meg eladásra. Az alapítvány munkatársai figyelik az internetes hirdetőoldalakat és gyanús kerékpár felbukkanása esetén értesítik a rendőrséget, ha a regisztrált kerékpárodat lopot státuszúvá állítod, akkor azt kiemelten figyelik, keresik! Emellett a weboldalon is megjelenítjük az ellopott kerékpárok adatbázisában, melyhez bárki hozzáférhet, segítve a megtalálást és a felderítést. Természetesen a személyes adataidat ebben az adatbázisban sem teszik nyilvánossá.

 

Alapítványunk a kerékpárbiztonságért

 

Az adatbázis üzemeltetője a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány, mely több mint 20 éve szolgálja több sikeres programmal a vagyonvédelmet. A regisztrációs programot a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve kezdték el, de a regisztráció országos és a feljelentéseket és lopott kerékpár figyeléseket is országosan végzik, így Magyarország területén belül bárhonnan regisztrálható kerékpár. A regisztráció díja garantálja a szolgáltatás önfenntartó biztonságát, a regisztráló személyek banki azonosítását az online fizetés során, valamint a nyilvántartás reklámmentességét.

 

Helyezd biztonságba Te is bringádat MOST, hozd el Mózes Műhelyébe, beregisztráljuk, így nagyobb biztonságban lehet a kétkerekűd! Ennek a díja egyszeri 1990 Ft.

 

Önállóan is beregisztrálhatod 990 Ft-ért, viszont, ha ránk bízod, egy kisebb terhet veszünk le a válladról. 
Azt mondod: Majd én beregisztrálom! … telnek a napok … Mindig azt mondod: majd holnap … eltelt 3 hét … jó esetben még megvan … Nos, akkor hozd el hozzánk!

 

Üdvözlettel:

 

Deme Mózes

 

Mózes Műhelye
Mobiltel: 06 70 272 5382
Cím: 1115 Budapest, Csóka u. 3/A
e-mail: mozesmuhelye@gmail.com
www.mozesmuhelye.hu