Termékek Menü

Ajándék a vásárláshoz

Mi nem akciózunk, hanem ajándékot és szervizszolgáltatást adunk az újonnan vásárolt kerékpárokhoz!

Egyrészt kapsz olyan első – hátsó lámpát, amellyel észrevesznek és te is látsz vele. Valamint a kötelező KRESZ felszereléssel felszereljük (A világításon kívül ilyenek: a csengő, prizmák. http://www.mozesmuhelye.hu/kresz-eloirasok-kerekparosoknak)

ÉS

Sőt, mi több, 1 éven keresztül ingyen szervizt is kapsz hozzá. Ez azt jelenti, hogy ha meghibásodik bármelyik alkatrésze esetleg esésből, balesetből következően, ingyen cseréljük, javítjuk, csak az alkatrészt kell kifizetned. Konkrét problémákra vonatkozik az ajánlat, általános karbantartó javításra nem érvényes.

ÉS

A vásárlástól számított 1 hónapon belül egy kis generált a is kapsz, amikor leellenőrzünk és ha szükséges beállítjuk a féket, váltót, csapágyakat, hogy biztonságos és kellemes kerékpározásban legyen részed.

ÉS

A vásárlástól számított 1 éven belül nagygenerált kedvezményesen kapod meg 13900 Ft helyett 9990 Ft-ért. A nagygenerál azt jelenti, hogy szétszedjük darabokra a bicód, amit kell, kitisztítunk, újrazsírozunk, cserélünk, és természetesen használatra készen beállítva adjuk át. Az alkatrészek ára a munkadíjon felül fizetendő. Nem vonatkozik az ajánlat a teleszkópok, rugóstagok szervizére.

Reméljük, hamarosan te is egy boldog, új kerékpár tulajdonos leszel!

Az ajándékcsomagokat itt láthatod:

 

Rendezés:
Nézet: