Termékek Menü

Első - hátsó világítás, csengő, prizmák és szerviz

Ár:
33.000 Ft
Gyártó: KELLYS
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 102
Szállítási díj: 1.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Mi nem akciózunk, hanem ajándékot és szervizszolgáltatást adunk az újonnan vásárolt kerékpárokhoz!

Ajándék szett minden 160000-249999 Ft között vásárolt kerékpárhoz!

Egyrészt kapsz olyan első – hátsó lámpát, amellyel észrevesznek és te is látsz vele. Valamint a kötelező KRESZ felszereléssel felszereljük (A világításon kívül ilyenek: a csengő, prizmák. http://www.mozesmuhelye.hu/kresz-eloirasok-kerekparosoknak)

ÉS

Sőt, mi több, 1 éven keresztül ingyen szervizt is kapsz hozzá. Ez azt jelenti, hogy ha meghibásodik bármelyik alkatrésze esetleg esésből, balesetből következően, ingyen cseréljük, javítjuk, csak az alkatrészt kell kifizetned. Konkrét problémákra vonatkozik az ajánlat, általános karbantartó javításra nem érvényes.

ÉS

A vásárlástól számított 1 hónapon belül egy kis generált a is kapsz, amikor leellenőrzünk és ha szükséges beállítjuk a féket, váltót, csapágyakat, hogy biztonságos és kellemes kerékpározásban legyen részed.

ÉS

A vásárlástól számított 1 éven belül nagygenerált kedvezményesen kapod meg 13900 Ft helyett 9990 Ft-ért. A nagygenerál azt jelenti, hogy szétszedjük darabokra a bicód, amit kell, kitisztítunk, újrazsírozunk, cserélünk, és természetesen használatra készen beállítva adjuk át. Az alkatrészek ára a munkadíjon felül fizetendő. Nem vonatkozik az ajánlat a teleszkópok, rugóstagok szervizére.

Reméljük, hamarosan te is egy boldog, új kerékpár tulajdonos leszel!


Leírások:

Első tölthető világítás KLS SPITFIRE, fekete
Tökéletes társ a kerékpározásaid során. USB-ről tölthető – nincs több elem vásárlás SPITFIRE figyelmeztet “figyelmeztető villanással”, mikor az akkumulátor feszültsége alacsony SPITFIRE megjegyzi az utoljára használt funkciót és bekapcsoláskor azt használja Fényteljesítmény: 170 lumen Fényforrás: 1X CREE LED Funkciók: 100%, 60%, 35% fényerő, Villogás Az akkumulátor üzemideje (üzemmódra való tekintettel): 2,2 óra (100%), 4,5 óra (60%), 6,5 óra (30%) 13,5 óra (Villogás) Akkumulátor-kijelző: kék szín (100–25%), Piros szín (24–0%), Villogó piros szín (5–0%) (Megjegyzés: az akkumulátor-kijelző az akkumulátor kapacitását a fogyasztáshoz viszonyítja. Emiatt erősebb üzemmód esetén 24–0%-ot, gyengébb üzemmód esetén pedig 100–75%-ot jelezhet.) Töltési idő: 5,5 óra Akkumulátor típusa: Li-POL 8,4V/1000 mAh Méret: 72*40*29 mm (h*sz*m) Az akkumulátor látható teljesítményvesztés nélkül 500-szor tölthető fel Szilikon tartóval – könnyen felszerelhető szinte bármire Minden típusú és méretű kormányhoz egyaránt jó Vízálló Szín: Fekete
Hátsó világítás KLS ELEMENT
Nagy teljesítményű hátsó lámpa Optical Lens System - speciális optikai lencsék maximális fényerőért SideSafety System - kerékpáros láthatósága érdekében fény a lámpa oldalán is látható A tartó vízszintesen 90°-al állítható Főleg terepen használható Egyszerű felszerelése szerszám nélkül Minden típusú nyeregcsőhez Hátsó vázvillára szerelhető Vízálló Fényforrás: 2x LED UltraBright Funkciók: 100%, Villogás, Sztroboszkóp Elem típusa: 2x AAA 1,5V (csomagolásban)

CSENGŐ KLS BANG 30 black

Küllőprizma, első és hátsó prizma, nincs a képen.

Ingyen szerviz

Kisgenerál

Kedvezményes Nagygenerál


Reméljük, hamarosan te is egy boldog, új kerékpár tulajdonos leszel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő