Termékek Menü

Első - hátsó világítás, csengő és prizmák

Ár:
20.000 Ft
Gyártó: KELLYS
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 100
Szállítási díj: 1.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Mi nem akciózunk, hanem ajándékot és szervizszolgáltatást adunk az újonnan vásárolt kerékpárokhoz!

Ajándék szett minden 60000-109999 Ft között vásárolt kerékpárhoz!

Egyrészt kapsz olyan első – hátsó lámpát, amellyel észrevesznek és te is látsz vele. Valamint a kötelező KRESZ felszereléssel felszereljük (A világításon kívül ilyenek: a csengő, prizmák. http://www.mozesmuhelye.hu/kresz-eloirasok-kerekparosoknak)

ÉS

Sőt, mi több, 1 éven keresztül ingyen szervizt is kapsz hozzá. Ez azt jelenti, hogy ha meghibásodik bármelyik alkatrésze esetleg esésből, balesetből következően, ingyen cseréljük, javítjuk, csak az alkatrészt kell kifizetned. Konkrét problémákra vonatkozik az ajánlat, általános karbantartó javításra nem érvényes.

ÉS

A vásárlástól számított 1 hónapon belül egy kis generált a is kapsz, amikor leellenőrzünk és ha szükséges beállítjuk a féket, váltót, csapágyakat, hogy biztonságos és kellemes kerékpározásban legyen részed.

ÉS

A vásárlástól számított 1 éven belül nagygenerált kedvezményesen kapod meg 13900 Ft helyett 9990 Ft-ért. A nagygenerál azt jelenti, hogy szétszedjük darabokra a bicód, amit kell, kitisztítunk, újrazsírozunk, cserélünk, és természetesen használatra készen beállítva adjuk át. Az alkatrészek ára a munkadíjon felül fizetendő. Nem vonatkozik az ajánlat a teleszkópok, rugóstagok szervizére.

Reméljük, hamarosan te is egy boldog, új kerékpár tulajdonos leszel!

Leírások:

Első világítás KLS REVOLT, fekete
Nagy teljesítményű lámpa, egyszerűen kezelhető, mindennapos használatra A tartó vízszintesen 15°-al állítható Városban és terepen is használható Egyszerű felszerelése szerszám nélkül 25,4mm - 31,8mm átmérőjű kormányokhoz Vízálló Fényforrás: 1x LED UltraBright Funkciók: 100%, Villogás, Sztroboszkóp Elem típusa: 3x AAA 1,5V (csomagolásban) Szín: Black

Hátsó világítás KLS RIPPY
Optical Lens System - speciális optikai lencsék maximális fényerőért SideSafety System - kerékpáros láthatósága érdekében fény a lámpa oldalán is látható A tartó vízszintesen 15°-al állítható Városban és terepen is használható Egyszerű felszerelése szerszám nélkül Minden típusú nyeregcsőhez Hátsó vázvillára szerelhető Vízálló Fényforrás: 1x LED UltraBright, 2x LED SuperBright Funkciók: 100%, 50%, Villogás Elem típusa: 2x AAA 1,5V (csomagolásban)

CSENGŐ KLS BANG 10 - silver

Küllőprizma, első és hátsó prizma, nincs a képen.

Ingyen szerviz

Kisgenerál

Kedvezményes Nagygenerál


Reméljük, hamarosan te is egy boldog, új kerékpár tulajdonos leszel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő